Mentoring-logo-2

FAQ

“Arti nuk riprodhon atë që është e dukshme, por e bën të dukshme atë që nuk është gjithmonë e dukshme.”
Paul Klee

PËRGJIGJE

Keni një pyetje?

Zgjidhni kategorinë të cilës i përkisni

Përdoruesi

Absolutisht jo. Mentorimi është një platformë falas.

Nëse keni ndonjë dyshim, na kontaktoni: ekspertët e Mentorimit janë gjithmonë në dispozicionin tuaj për t'ju ndihmuar.

Po, duke u regjistruar ju mund të merrni bileta edhe falas nëse një mentor vendos t'i vërë ato në dispozicion. Përndryshe, mund të jesh i propozuar nga një institucion për të marrë bileta falas.

Tani për tani Mentorimi zhvillon aktivitetin e tij nëpërmjet disa subjekteve të kufizuara në zona të veçanta, por në të ardhmen iniciativat do të ofrohen në të gjithë Italinë.

Operator kulturor

Absolutisht jo. Mentorimi është një platformë falas.

Nëpërmjet Mentorimit ju mund të propozoni iniciativat tuaja, në mënyrë që ato të bëhen pjesë e programit kulturor për të cilin mund të vihen në dispozicion biletat falas në favor të të rinjve, personave të pafavorizuar etj. Prandaj ju keni mundësinë ta bëni eventin tuaj më të përhapur.

Jo, mentorimi është një platformë etike dhe kujdeset shumë për mbrojtjen e të gjitha llojeve të pakicave. Projektet që ofendojnë një kategori të caktuar njerëzish, ose me përmbajtje të paligjshme, të pahijshme ose nxitëse të dhunës nuk do të lejohen.

Regjistrohuni në Komunitet dhe, nëpërmjet hapësirës së duhur, dërgoni detajet e projektit tuaj. Nëse projekti do të vlerësohet si i përputhshëm me Mentorimin, ai do të bëhet pjesë e programimit tonë.

Mentor

Kompanitë dhe profesionistët mbështesin projektet dhe marrin në këmbim shikueshmëri dhe përfitim të imazhit. Për më tepër, çdo kompani do të jetë në gjendje të ushtrojë kontroll të drejtpërdrejtë dhe personal mbi rezultatin e veprimit të saj të mentorimit: ajo në fakt do të ketë mundësinë të dijë se për kë do të destinohen burimet e vëna në dispozicion dhe çfarë përfitimi do të kenë krijuar.

Sigurisht! Përdorimi i Mentorimit do të thotë të mbështesësh shoqërinë, prandaj çdo projekt i mbështetur sjell një zbritje tatimore.

Nga paneli i kontrollit në zonën tuaj private mund të merrni informacion për njerëzit që keni ndihmuar nëpëmjet aktivitetit tuaj të mentorimit.

Institucioni

Pranohen shkolla, organizma trajnues, shoqata kulturore, organizma promovues të territorit, shoqata vullnetare, grupe që punojnë përgjithësisht në të mirën shoqërore etj.

Ju do të jeni në gjendje të luani një rol aktiv në përhapjen e kulturës midis studentëve ose bashkëpunëtorëve tuaj, duke përfituar nga projektet e mbështetura nga mentorët. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të merrni bileta falas duke senjalizuar studentë/bashkëpunëtorë/përdorues, në mënyrë që ata të mund të kenë prani në propozimet kulturore ose të trajnimit të programit të Mentorimit nëpërmjet disa kushteve më të favorshme.

Nëpërmjet panelit të kontrollit Mentoring, duke klikuar tek REGJISTROHU, si institucion, do të mund të propozoni përfituesit e dalluar.

GROW

Duke u rritur në art

Përhapni artin dhe kulturën dhe në të njëjtën kohë mbështesni ata që janë në vështirësi